18 September 2015

Belacu Tote Bag

Assalammualaikum 

terima kasih pada yg membuat tempahan..






pada yg berminat boleh whatsapp / msg / email saya


012 258 3356 
myhomesweethomeshop@gmail.com

 

12 Ogos 2015

'Tote Bag'-hitam itu menawan...

assalammualaikum.. 

alhamdulillah...siap jugak tote bag warna hitam ni..
pening dan berpinar mata dek kerana warna gelap ni..
benang pun hitam...tapi puas jugak hati ni...
sebab dah jumpa tempat nak beli kain ' plain heavy cotton' yang
berkualiti ni...

sebelom ni jumpa yg kurang kualitinya
tu sebab lama berhenti amik tempahan beg warna hitam mcm ni..





ok..bagi yg berminat nak tempah..boleh 'whatsapp' @ email saya

012 258 3356
myhomesweethomeshop@gmail.com

ps: tempahan yer...ready stock x dak...sekian

 

7 Ogos 2015

Corak Baru Untuk Tempahan Tote Bag, Wave Bag & Happy Bag

Assalammualaikum 

tempahan untuk bag kembali diterima..
berminat boleh whatsapp saya
012 258 3356








 

16 Jun 2015

MUSTACHE

Assalammualaikum semua
maaf lama tidak kemaskini 
tempahan dan jualan....kakitangan tidak mencukupi
(mmg x pernah ada kakitangan pon..hehheh saya lah bos..saya jugalah kuli)


ada corak terbaru utk tempahan 'tote bag'
ada permintaan tempohari utk corak ini
jadi ada lebihan untuk dijual

 
seperti biasa jika berminat boleh email / whatsapp admin

myhomesweethomeshop@gmail.com
012 258 3356

 

3 April 2015

Bahan mentah sebelom GST...

assalammualaikum.. 
hai semua.. 

 aritu g shopping bahan mentah utk
tote bag,,,rasa mcm ada kenaikan sedikit harga sebelom 'GST'  sampai ni..
tapi jgn risau harga tote bag dari saya mmg harga biasa..hehehe
 ok  i ada kain linen corak burung hantu
sapa2 minat utk buat beg boleh 'whatsapp' admin ok..



ada 8 panel semuanya berlainan warna..
habis 8 warna ni tak tahu bila lagi nak 'restock' panel2 ni

 

10 Mac 2015

Belacu

Bismillah... 


untuk dijual

BELACU SAIZ S
15 INCH X 12 INCH
RM 20 SAHAJA (TIDAK TERMASUK POS)
KOS POS RM 6..



BELACU SAIZ M
16 INCH X 15 INCH
RM 25 SAHAJA (TIDAK TERMASUK POS)
KOS POS RM 6.


jika berminat boleh email saya

myhomesweethomeshop@gmail.com

whatsapp-012 2583356


 

9 Mac 2015

Canvas Tote Bag

assalammualaikum.. 






 terima kasih atas sokongan anda...

bagi yg berminat tempahan masih terima...cuma yg 'ready stok' mmg x sempat nak buat
kene bagi masa sedikit utk buat tempahan...alhamdulillah...

whatsapp 012 258 3356