31 Disember 2011

hoyehhh..hoyehh..

baru minggu lepas haku adalah join 1 giveaway
x sangka haku adalah pemenang pertama...
Alhamdulillah...
ni adalah kemenangan ke-2
setalah menyertai sebanyak 6 kali giveaway..
so balik keje tadi tgk atas katil ada parcel pos laju
tadaaaaa....cute sgt2 bantal ni...
selain bantal ni..dpt brooch munga tu 
yg haku pin kat tudung nun..
ni semua keje en.suami..dia suh gak haku
pakai utk bergambo.....
lastly TQVM tu


lenkali buat lagi erk..


Anniversary Ke-7....cepatnya masa berlalu...

(pic: google)




subhanallah....bertambah setahun lagi usia perkahwinan haku
dgn en.suami....
alhamdulillah...... juga sepanjang 7 tahun ni
segala dugaan dpt d tempuhi bersama....
ALLAHUAKHBAR.......kami masih bersama hingga kini...


tahun ni ada rezeki lebih n masa yg terluang dgn izin-NYA
kami berdua tersengaja naik Cameron Highland..
wakakaka...mmg x rancang..sengaja apply cuti lebih
ingat nak lepak kg sahaja...
x sangka..en.suami betul2 nak pergi..
dua2 x dak pengalaman nak kesana selain
pengalaman 20 tahun lebih dulu..itu pun naik bas rombongan
sekolah..hahhhah
sampaikan kakak2 haku naik risau ngan kami 
berdua...kejap2 call..kejap2 sms..dah sampai ker belom..
kami bertolak naik ikut tapah..makan masa 2jam jugak dari pekan tapah..
punya la x dak pengalamn...sepatotnya naik ikut simpang pulai...ipoh.

ngeri jugak la ikut laluan tapah tu..
ni la akibatnya perjalanan x d rancang...
sila jgn tiru kami erk..bahaya utk diri n keluarga sendiri jerk..hehheh

time pegi adalah musim hujan so mmg sojuk la...
tp bak kata org lain mmg dah x sejuk mana dah atas ni

rasa mcm x puas jer kesana...ingt nak ulang lagi..
boleh ker en.suami..?


punya la jakun kat atas tu..pic adalah lupa nak snap bayk2,,
yg hado ni pun adalah utk tontonan
berdua sajer...
apa pun terima kasih buat en.suami.
d harap rezeki kita bertambah lagi tahun ni dgn izin-NYA..



23 Disember 2011

Giveaways Ke-6



salam pagi penghulu hari...
dah lama x join giveaways ni..
kali ni nak join kat blog felt craft

 antara hadiah2 yg akan dapat
kalau berjaya..hehehheh


cute2 semuanya...

jom join giveaways dari blog ni...
kalau x nak join tp nak tempah
benda2 yg cute boleh jugak cuci mata kat blog ni


seni mmg sentiasa indah...hehehhhe



16 Disember 2011

TAB n CELCOM PEK PROJEK KOMPUTER 1M'SIA...

yehhhhhaaaaa...
dah dpt yg d mahukan...
TQVM to my husband...

soriii yer..bukan niat nak menunjuk..
cuma nak bagitau celcom pek 1m'sia,
tuh..setakat ni...line nye amatlah 
bagussssss...bagi yg nak jimat kos penggunaan
tenet tu boleh la tuko kepada  pre-paid
pek 1M'sia ni...:)


salam...hurmm diam x diam dah masuk
bulan penghujung utk tahun 2011 ni..
dah hampir setahun jugak aku kat opis baru ni..
baru?...lokasi opis jer baru...
makhluk2 dlm tu still yg lama2 lagi
perjalanan nak ke opis tetiap pagi mmg menyejukkan mata dan hati
dgn pandangan bukit yg ada mmbuat mood nak pegi keje
okeh jer..traffic pun x ada jem...lancar jer
sampai opis pun awal..
x mcm suasana perjalan ke tmpt keje lama dulu
asyik la mengadap hutan batu dan jugak gelagak manusia2
yg sama2 bgegas nak ke tmpt keje
TAPI...hurmm ada tapinya
bila masuk jer opis rasa mood nak keje hilang
dek kerana sesetengah staff yg ntah
apa yg diorg cuba nak tunjuk..kuasa ker...
ker nak tunjukkan kelakuan sebenar ker,,
hurmmm sedey la tgk org2 begini..membuatkan org lain hilang mood nak keje
dulu kelakuan sikit punya ayu,baik rupa2nya itu hanyalah
topeng semata2...ada wajah lain yg terserokkk..nauzubillah...

psssstttt : terima kasih lah dgn apa  yg kamoo buat tu...hanya Allah sahaja yg mampu balas...