25 Mac 2014

ALLAH MAHA BESAR....

assalammualaikum..





 

Kelas Minggu Lepas

Assalammualaikum... 


hasil kelas minggu lepas 
sebenarnya penah buat set cadar begini sebelom ni
cuma x pernah bubuh zip..
so..kelas ni mmg ajar jahit cadar berserta zip..
alhamdullillah..mmg tak lepaskan peluang lah..


semua bahan2 adalah percuma/termasuk sekali dalam 
bayaran..cuma perlu bawak mesin jahit sahaja,,
jika tiada mesin jahit boleh amik nota dan 
boleh buat / habiskan kerja jahitan kat rumah...
 

24 Mac 2014

Tempahan 'Tote-Bag' ditutup..Harap Maaf

assalammualaikum

salam sejahtera semua..
harap maaf yer..tempahan utk tote bag semua jenis
terpaksa ditutup...dah penuh sehingga untuk bulan april..

tutup sehingga diberitahu kelak..
bukan nak tolak rezeki...takut nnti kamoo semua tggu lama sgt
saya jahit sambilan sahaja..maaf yer..



ini antara tempahan yg dah siap untuk bulan mac
tempahan dari 2 org..
lebih kurang 5 helai hingga 15 helai seorang..

terima kasih...harap semua memuaskan hati..
..

10 Mac 2014

DOILIES PAPERS - WARNA BARU

Assalammualaikum..

ada siapa-siapa tak yg berminat dgn 'doilies papers'
kalau berminat boleh order dgn saya
myhomesweethomeshop@gmail.com




minima order adalah :

300pc dengan 1 warna

harga adalah :
100pc rm 5 (tidak termasuk postage)


 

5 Mac 2014

belacu + felt

assalammualaikum..
arini nak jual belacu + felt cut (xoxo) ni..
harga nak 'let go' stock..jer ni sbb
berlaku lagi si penempah dah tempah tapi sampai la ni
dok berdiam diri..

berminat boleh email saya
myhomesweethomeshop@gmail.com