24 Februari 2014

TOTE BAG - BELACU LAGI...

assalammualaikum...

order utk belacu masih terbuka utk semua
yg ni hasil tempahan minggu lepas..


 4pc saiz S
6pc saiz M

semoga selamat sampai ke tangan
penempah...

terima kasih yg mengulang tempahan dgn saya
kepercayaan anda amat saya hargai..

p/s: ada lebih satu belacu saiz M satu layer...berminat
boleh email saya..


 

'BIRTHDAY' BANNER..

assalammualaikum..semua

 hasil kerja tangan 2 hari lepas

 semua menggunakan kain felt..


berminat boleh email
utk sebarang pertanyaan..
myhomesweethomeshop@gmail.com


20 Februari 2014

'happy' bag..

happy bag untuk d jual..
dgn harga pengenalan..berminat boleh email saya
myhomesweethomeshop@gmail.com






 menggunakan material soft denim (jeans)+cotton
boleh juga utk tempahan
pada yang membuat pembelian bag ini akan menerima
'free gift' berupa keychain.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
..
..
..
.
.
.



 

19 Februari 2014

2.0.1.4.

ASSALAMMUALAIKUM...

lama tak dapat nak buka blog dan 'update'.
dah masuk bulan ke 2 untuk tahun baru 
selamat tahun baru lah buat semua...(walau terlewat)
hehehe..

semoga korang semua d limpahi rahmat dari-NYA
buat yg telah pergi menemui pencipta..
semoga mereka d tempatkan disisi org2 yang beriman
dan beramal soleh...

semoga tahun2 mendatang ni korang2 semua 
beroleh menfaat utk kehidupan dunia
dan akhirat yg kekal abadi..