20 November 2010

Orde yg lama terbantut.....:P


punyer la lama c AZAH
ni order simple tote bag ni..baru hari ni haku dapat siapkan..
dia nak yg kosong jer sbb dia ni budak yg amat2
kretip..sbb dia nak conteng bag ni ikut suka hati dia..hehehheh


harap dia suka hasil kerjatangan haku ni..
bley order borong,,,bley ada harga rundingan

ni antara hasil keje tangan dia yg superb kretip
nak tau lebih lanjut g la blog dia

sapa ada yg berminat nak oder tote bag simple mcm tu?

bleh email haku

tunteja7630@yahoo.com





Buku Lagi....:)

smlm balik keje cadang nak g kedai GIFFY
kat wangsa walk ngan budak sakura
ni...x jadi..so pikir2 balik umah x dak sapa..en.soami balik keje
lewat lg...so singgah la kedai buku..
bila dah sampai kedai buku biaso la..
nak mmboli yo la..
dok sanun sampai lupa hari dah golap...
belek2 amik..belek2 amik..
dah lamo baru teringat duit dlm poket x banyak..
so bnyk buku yg letak balik...amik duo biji ni yo..
2 biji ni pun dah makan duit belanja haku
tuk seminggu lobih
sonyum meleret la haku..bukan hapa
ni 1st time jumpo buku buat wallet gini..kalau tak
dok tanyo org lain mano dapat boli buku2 gitu..
haramm..x ada yg nak kasitau betul2..yer la..
x semua org suka share apa yg kita adakan..
lalala...hati berbunga2..
nak buat tah bilo..dok kumpul yo..
nak cuba gak hujung minggu ni

ada yg berminat nak memiliki buku inikah?

Sambutan Raya Haji

pertama kali beraya tanpa arwah,
aku pun x amik cuti.
cukup sehari tu pun beraya dgn mertua..
sengaja aku x amik cuti..
kalau boleh x nak beraya pun

2hr sebelom raya radio ada siar lagu raya..
hati meronta2 teringat kat arwah..
ayer mata mmg x bley tahan..

aku menagis dlm tandas office....:)
bukan aku x redha perginyer arwah tp tah..sayu mengatasi segala
kekuatan yg aku hada..

teringat hari2 akhir arwah...
"lega hati mak tahun ni..mak dah buatkan haji opah kamoo"
"lama mak kumpul duit nak buat haji opah kamoo ni"

betulah tu..dia seperti tahu
yang dia sendiri akan pergi...
bakti terakhir arwah pada arwah maknyer..