30 Januari 2010

Emily The Strange...

kat sini ada beberapa barangan Emily The Strange
EM-A1 ----RM 5.00/pc
(masih ada 2 pc lagi)

EM-A2----RM 5.00/pc
(masih ada 3 pc)
EM-A3----RM 5.00/pc
(masih ada 3 pc lagi)
EM-C1---RM 3.00/pc
(tinggal 1 pc jer lagi)
EM-B1----RM 3.00/pc
(tinggal 3 pc shaja)

ni cth sahaja
phone tu x jual..hehehhe
EM-F1----RM 6.00/set of 6
(ada 2 set sahaja)
pic 'close-up'
memang cute
EM-D1.....RM 6.00/set of 3
(ada 2 set shj lg)
3cm X 3cm
EM-E1----RM 5.00/set of 3
EM-E2----RM 5.00/set of 3
semua berukuran 3cm x 3cm
bagi yg berminat boleh e-mail saya
sms 012 - 258 3356


22 Januari 2010

Bengang...bukan akim AF7.... internet haku


dah berapa hari tenet haku ni buat haku naik geram
tgh elok jalan2 blog org lain
elok-elok isi borang on line
elok-elok ym dgn mmber
....
...
...
..
.
bila 'enter' jer dia kejung...
mapoh keras...
.
.
.
.
hangin jer...

20 Januari 2010

KELAB DIET Mr.BAM



nick name - tunteja
berat terkini - 67kg
tinggi - 153cm
target dlm masa 3bln - 55kg (kalau boleh nak 50kg)

BMI - 28.6 terlebih sudah

tidak lagi mngamal JDM5

terjebak jugak dlm program berdiet ni...sebelom ni penah nak join 99HTN...tp rasa mcm x sanggup jer...haku mmg x bley blah ngan NASI ni...mesti terpedaya gak ngan nasi ni...hehehhe...

penah cuba JDM5 tp nasi x tinggal canner tu....rugi beli tp makan x konsisten...tp kali ni nak cuba gak diet secara teratur...nak cuba dptkan balik berat sebelom kawen 55kg tu...tp kalau boleh nak 50kg..sbb ketinggian haku dokter kata perlu 49kg jer...

sesiapa yg berminat nak berdiet together gether...jom kita ke blog KELAB DIET Mr BAM


Bidan Terjun

semalam cik mek molek ni kene duk ngan haku sbb abah dia kene g tempat lain n x sempat nak hantar dia balik umah....jadi umah haku paling dekat..so semalam haku jadi pengasuh....

tgk la budak zaman sekarang...cerdik it...walaupun hanya main game...tp dia boleh guna sendri..buka laptop...nak cari folder..nak buka folder sumer dia buat sendiri...nak pilih game ker..nak delete ker...sumer dia cuba sendiri...

kat umah dia mmg selalu on laptop ngan abg2 dia...abg2 dia pun paling tua baru darjah 3...youtube dlm tangan jer...haku yg pangkat makcik diorg pun kekadang buta it..keh..keh..keh...

zaman dah berubah....

14 Januari 2010

Langsir

baru nak panaskan cheq putih haku ni...dia dah meragam balik...baru jer amik dr service dkt LSN 6hb aritu....
sempat la jahit langsir yg dah lama tertunggak ni..kain ni lebih masa buat langsir haku kawen dulu...OMG !..dah 5 thn na...hehehhe...tp baru2 ni jer terjumpa balik kat umah mak haku..dr tsimpan tu haku mintak kat mak bawak balik sini...baru x baru la...makan tahun jugak la...hadoyaiii...

yer ar...dulu sibuk keje mana ada masa nak pegang cheq putih ni....dah lenggang cik timah ni la haku baru nak bjinak2 balik mjahit ni....apa pun dpt gak jahit langsir ni...jahit lurus jer..pala langsir pun x dak.....
pengikatnyer haku belasah kusyen kecik yg haku sulam reben tempohari...hokey jugak erk...mlm ni haku rajin bukan sbb hapa...sbb sensorg kat umah..inche suami kene keje mlm ni...
dr x tido tunggu dia balik baik haku mjahit...tp tu la..cheq putih meragam lak...hari tu benang bawah...hari ini benang atas lak...arrrrggghhhh.....

13 Januari 2010

Dah terima..

semalam barang giveaway dr Kak Zila dah sampai....cute jer tempat tisu ni...siap kasi kad lagi...terima kasih utk kak zila kasim....lain kali buat lagi...
ini plak dr kak azura...ni bukan hadiah tp haku beli dr kedai maya dia..sbb kat kedai luar susah amat nak dpat..ni awning tudung DIY yg separuh...siap ada gam lagi...kat luar hanya ada yg x dak gam skali jer...murah pun murah..1 roll ni hanya RM 15.00 jer...baper banyak dpt tu.mau riban riban ni..silap hari bulan haku lak jual sikit2..nak guna semua mcm x logik hehehhe..terima kasih pada kak azura jugak..

12 Januari 2010

fridge magnet

hari minggu lepas x kemana mana...hari mendung plak tu...lepas xtiviti makan haku baru teringat nak cuci peti sejuk... baru dok perasan fridge magnet haku banyak kene kebas...sedey betul....

bukan kumpul kosong jer...ada kenangan sebalik magnet2 tu sumer..ada yg haku tukar suka sama suka ngan mmber yg betul2 kumpul...ada yg mmber kasi hadiah..ada yg inche suami belikan kalau dia g jalan2...

camna la haku leh x perasan sumer tu..tinggal manyak tu jer...heee nampak sgt dah lama x cuci peti sojuk ni...time bila lak la penyamun2 tu sumer amik..yg ramai dtg anak2 buah jer....anttooooo betull.

Order

ini tempahan dr kawan lama..cik pn Hilda.cik puan la sgtttt....hehehe..dia order 3 utas haku kasi harga borong n tambah percuma 1 utas saiz kecik...harap dia berpuas hati...

kepada yg e-mail bertanya tu sila tgk email anda..saya dah jawab...maaf lewat sbb internet problem...thanks sumer..

2 Januari 2010

SWAROVSKI-Bangle

salam tahun baharu....kat sini saya ada menjual gelang kristal swarovski..ianya diikat dgn manik miyuki....sesiapa yg berkenan boleh la email kepada saya tunteja7630@yahoo.com
saiz : 7.5 inci

saiz : 7.5 inci
(sold to cik siti hawa mohd nor)
boleh re-order
saiz : 7.5 inci
(sold to Pn.Hasnah)
boleh 're-order'
harga asal / pasaran : rm 120.00
harga promosi Januari'10
RM 90.00 shj
(termasuk pos)
kaler boleh 'request' mengikut citarsa anda
jika berminat sila email saya @ sms 012 -258 3356 untuk maklumat tempahan & pembayaran..
kepada yg berminat utk pembelian borong..harga istimewa di tawarkan
minimum 3pc...
p/s- kepada yg berminat utk belajar buat gelang ini ..boleh di runding dgn saya...