26 Mac 2012

KENDURI KAWEN RAKAN PEJABAT....

assalammualaikum...
chewah...sopan santun amalan yg mulia hokay..
sabtu lepas 24 mac
rakan sepejabat haku adalah mendirikan
masjid..a.k.a nikoh ler..
perancangan asal nak datang waktu dia akad nikah jumaat petang tu..
almaklumlah opis ni mana dpt nak keluar
sesajer mcm tu...terbantut ler semua..
jadinyer datang masa kenduri sajork..
tgk 2 keping gambar atas ni...adalah
sebahagian buah tangan dari keluarga pengantin
baru betul kalau rasa nak bagi tetamukan..

mari kita tgk pasangan pengantin
rakan sepejabat haku adalah pengantin perempuan
oh hem GGG..haku adalah demok dalam warna biruuu..
dah la rendah kembang lak...





hello potong kek hokay..kau g lentok tu apa ke heinya jah..hehehhe
over ha uuuuu....

selamat pengantin baru buat
ezrin harliza dan pasangan..
selamat membina rumahtangga dgn
berlandaskan syariat2 yg betul okeh..



19 Mac 2012

C.O.T.TO.N

JAPANESE COTTON

  
KAIN BIDANG 45" - 4 METER
RM 95 ( TERMASUK POSTAGE)

 PAISLEY-01
 PAISLEY-02
 PAISLEY-03
(WARNA COKLAT GELAP-MAAF KAMERA FLASH NAMPAK SPT HITAM)
PAISLEY-04

BERMINAT BOLEH EMAIL SAYA

tunteja7630@yahoo.com



p/s: akan ada corak paisley lagi ..akan upload secepat mungkin...:)

8 Mac 2012

c.h.o.c.o.l.a.t.e...lagiiii

 sori...masih chocolate lagi...
hehehhe...tempahan pertengahan bulan 2 haritu
tempahan paling terdesak ...yerlah nak hari senin...
tapi order hari sabtu...ahad nak kene hantar
nak tolak member yg order..
nak coklat love box size besar dgn 25 biji praline
dalam 5 set...fuhhhhh
siap gak..tapi bengkak2 badan teman nak nyiapkan
bukan senang yer kawan2...nak dpt mood buat love box tu
bukan mood haku...tp mood love box tu...kalau menjadi betul elok jer dia 
sendiri keluar dari mould...kalau meragam..perghhhh..retak lah dia,
patah dua lah dia...kaler bercampur la..
tp bila dah siap hati rasa happy....
bye..



6 Mac 2012

CHAH'S WEDD...betul ker tajuk ni...

 hye semua...
arini nak kongsi pic adik ipar kawen pada 
4 & 5/2/2012 aritu..

 dah sebulan baru ada waktu sanggang nak update blog ni..
sori x dpt nak upload foto banyak..berat..hehhe
pengapit yg gila2...
apa pun alhamdulillah semua berjalan lancar seperti yg
d rancang keluarga...

selamat pengantin baru buat adik 
siti aishah & feisal