25 November 2011

c.h.o.c.o.l.a.t.e......nyummmyyy....


 hurmmmmm...
lagi2 g kelas...mcm2 dah kelas attn.
apa nak buat cuti x dak anak nak d uli...
g la cari ilmu..x salah kan...

 kelas ni dekat keramat..

sila la ker blog dia kalau rasa
berminat nak belajar...
belajar la selagi mampukan
bukan syok sendiri hokey...:)








22 November 2011

telekung idaman kalbu....

 Yepp....saya sudah tahu jahit telekung yg tanpa guna anak tudung..
lama jugak mencari teknik nak  buat telekung ni

 senang x senang la nak jahitnya..
mungkin kene selalu buat baru mahir kot
ilmu dari kak eyna ahmad..
TQVM
model utk hari ini adalah opismate i..
dan dia me-relakan sahaja..hahhha
serius kulit muka kamo cantik ler dik non...!!!

15 November 2011

tempahan tote bag....

bulan lepas sibuk menyiapkan
tempahan tote bag simple ni...
nampak jer simple..tp nak siapkan tu
bercinta jugak la sbb bertindih dgn kerja2 lain..

tempahan ni adalah tempahan kali ke-2 dari
adik ni...tempahan lama dulu
sama jugak hitam n putih ....boleh refer sini
cuma tangkai / pemegang tu saya tukar pada tali beg
jenis poly cotton

antara hasil2 seni tangan budak ni....
nak tgk lebih lagi or nak tempah apa2 sila ke blog dia..



ni antara hasil yg dia buat kat beg yg penah ditempah kat haku..
dulu cuteeee jer kan..

ni pun dia yg hasilkan....
kalau minat silalah ker blog dia...


2 November 2011

Alphabet Button - yer mmg utk d jual...


 HEY HEY..hambik ko kalau ada mood 
update sehari 2 3 kali
kalau tidak 2 3 minggu nak ada mood update

hokay2x....ada nak jual sikit button2 ni
bagi yg minat boleh email saya..

 saiz dalam
L= 1.5cm X T= 1.5cm
colour adalah random okey

harga adalah sebiji  RM 0.50
hye semua...
pagi ni nak share pic 
owner teady bear yg entri lepas
teady bear polka dot pink tu..
nama penuh si cilik ni x hinggat
apa ayah dia sebut hari tu
ingt nama singkat jerk.
U.Z.M.A tu pun sbb nak letak kat body bear tuh
olo olo....flying kiss erk
korang hada...hehehe
anak2 zaman sekarang..
bear ni saiz kedua besar sket dari yg size A4
sebelom ni...baju pada bear tu
x termasuk sekali yer...

bagi yg berminat boleh email saya