30 September 2011

Apa yg naik, tak turun-turun....hehehhe..

sila jawab teka-teki pada tajuk n3 ni..
hehehhe..mcm penah dgr kan soalan tu
sapa dgr sinar fm kompom tau..

jawapannya ialah umur kamoo semua la
tiap tahun akan naik kan...
hehehhe...pada 24hb lepas adalah
hari lahir haku yg ker...dot dot
masih dot ..dot ker...ker 32thn..


sesekali tgk angka tu mcm ngeri jer..
sesekali mcm wah matangnya..hahahha
harus kau matang pompuan...:p

pada yg ucap kat FB wall ker,sms ker,yg siap nyanyi2 kat phone call ker,
haku ucap terima kasih banyak2 la
haku hargai semua tu..

pada en.suami...TQVM atas hadiah yg diberi
yg d sponser..yg percuma tu..
hahahha.....



mudahan2 panjang umur dan d murahkan rezeki haku

19 September 2011

Teady Bears 8 - yg pertama selepas cuti berhari raya....

hyeee....hello semua..
ni teady bear tempahan mmber satu opis..
asalnya dia nak saiz besar dari biasa

x dpt nak buat rasanya utk masa ni
sbb nak cepat..lagipun x penah cuba besarkan..

(cak!!!!!....i follow uuuu)

bear ni yg pertama hasil selepas cuti lama 
hari tu..lama gak la cuti jahit menjahit ni..

rasa2 nak lupa dah skill nak mencantum 
bears ni..hehehhe
pada yg email minta nak beli pola bears ni
canner nak ckp yer...
saya boleh jual....tp ada part jahitan yg masih x dpt saya
nak terangkan dlm pola ni nanti..
x sedap la nak jual tp x boleh nak terangkan sepenuhnya
iyer lah duit dah dpt...nanti ilmu yg saya bagi x lengkap..


so nanti bila dah sempurna tutorial/kit tu..insyallah saya jualkan.....
apa pun bagi yg berminat boleh email saya:

tunteja7630@yahoo.com

tempahan kembali di buka sekarang....

14 September 2011

Abah dan cucu2-nya di pagi raya....:(

Lemang ketupat semua telah terhidang
Untuk di jamu pada tetamu yang datang
Di persilakan tua dan muda
Tiba hari raya semua bergembira
Salah tersilap atau keterlanjuran
Biarlah sama kita saling memaafkan
Maklum kita hanya manusia
Tak daya melarikan diri dari dosa
( korus )
Selamat hari raya
Salam sejahtera untuk semua
Sesekali berjumpa kita
Eratkan perhubungan
Serta persaudaraan

(abah dgn cucu2nya tahun ni tanpa emak..:.)

Walau di mana pun jua kau berada
Semoga berbahagia di hari raya
Hapuskan segala kedukaan
Pengalaman yang pahit usah di kenangkan