10 September 2012

BUKU SEPARUH HARGA : SULAMAN

Assalammualaikum..

kat sini saya nak 'let go' 4 jenis buku,

2 buah sulam benang
1 buah sulam 'smocking'
1 jahitan 'quilt'

terpaksa jual sbb dah lama sgt x guna...
masa terkejar2...kalau boleh nak buat semua benda tapi x berdaya..hehehheh
buku masih dalam keadaan baru...

sebenarnya buku sulam ada 3..1 lagi dah terjual..
so tinggal yg 2 jenis ni jer utk sulam benang..
mmg puas hati guna buku ni...setiap sulaman di ajar 'step by step' seperti gambar dibawah..

harga asal beli :

JAHIT SULAM 1 : RM 46
rm 36 sahaja

JAHIT SULAM 2 : RM 42
rm 32 sahaja




yang ini plak buku 
tentang jahitan smocking



JAHITAN SMOCKING : RM 38
rm 30 sahaja


KAEDAH MENJAHIT KUILT : RM37
rm 30 sahaja....



memang berbaloi kalau beli buku2 untuk rujukan.
bagi yang baru hendak mencuba pun berbaloi,,,,,

percuma!!!!!

bagi yg membeli 2 buah buku sulaman iaitu :

JAHIT SULAM 1 : RM 46
rm 36 sahaja

&

JAHIT SULAM 2 : RM 42
rm 32 sahaja


pihak kami berbesar hati untuk memberi hadiah percuma..
juga dikira barangan terpakai..tp mmg x penah guna pun...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

taadaaaaaaaa.....


kelima-lima ram pemidang ini akan menjadi milik anda..

berminat boleh la..
email saya di.....

tunteja7630@yahoo.com

atau sms ke 012 - 258 3356
(sms jer..call payah nak angkat waktu kerja)


**** kesemua harga diatas belom termasuk kos pos lagi yer harap maklom....

p/s : sila bagi ruang untuk saya jawab email @ sms anda...x dpt la nak jawab sepantas kilat sbb buat keje craft ni secara separuh masa sahaja..harap maklum...bukan sombong yer..