8 April 2013

Alphabet Button....'update' huruf yang masih ada..


 
 Assalammualaikum..
 sekadar nak 'update' huruf2 yg masih ada
dalam simpanan...sbb ramai yg order tp ada huruf yg dah
habis stok..maaf yer buat masa ni saya tidak dapat nak amik
stok baru atas sbb tertentu...
 ni jer huruf yg tinggal..kotak2 di atas adalah mengikut susunan abjad dan nombor
A hingga Z dan 0 hingga 9
 mana tempat yg kosong tu mmg huruf dah tidak ada dalam stok lah..
 yang di atas ni pula...manik2 kecik huruf jugak..
belom pernah jual lagi..hanya untuk simpanan sendiri..
tp rasa mcm nak 'let go' jugak..sbb jarang sekali guna..tp sayang plak..
(byk sangat tapi..kan..hati berbelah bagi...)kui kui kui....








3 April 2013

Homemade Chocolate....mould / acuan, kotak2, plastik pembalut dan yg berkaitan untuk dijual

Assalammualaikum..
hari ini haku nak 'let go' barang-barang
keperluan untuk buat 'Homemade Chocolate'
antara barang-barang tersebut termasuk lah
mould @ acuan pelbagai corak...
kotak2  serta bahan pembalut (plastik)

bagi yang baru nak mula buat projek 'Homemade Chocolate' ini..
semua barang di atas sememangnya amat diperlukan oleh anda....

seperti biasa bagi yg berminat boleh email kepada admin..

myhomesweethomeshop@gmail.com
 
p/s untuk sebarang pertanyaan pun boleh.....

 

2 April 2013

TOTE BAG KOSONG...(tapi berwarna-warni..hehehhe)

Assalammualaikum..
sorry...tak tahu nak letak tajuk mcmana dah...
tajuk besarnya 'TOTE BAG' lah..
tempahan yang perlu siap untuk minggu ni..
dalam kepala runsing takut-takut mesin
buat hal...yer lah banyak kot sekali jalan....
sekali haku plak yang demam nak menyiapkan
beg2 ni..heheheh
comel tak mesin jahit tepi saya..
selalu buat beg tak berjahit tepi pun bahagian dalam ni..
sejak dua menjak ada mesin comel ni
semua haku pulun jahit tepi..gila seronok ada mesin comel ni..
okehss...
siap pusingan pertama..
kebas jugak la kaki menekan pedal mesin..
seperti biasa yg berminat boleh jenguk kedai shomel haku..


my home sweet home shop