31 Mei 2013

KAIN 'COTTON' UNTUK DI JUAL

Salam semua..
alamak lamanya x 'update' blog..
sampai ulangtahun blog pun terlepas..hehhe

 ok lah ada kain cotton terlebih beli dalam simpan
yang nak di jual..


2 meter corak jalur
2 meter corak berkaki

berminat sila ker kedai chomel saya...



 

8 Mei 2013

ACRYLIC BOX...

berminat tak nak beli box ni...
box sahaja yer...huruf2 tu adalah hak milik saya..heheh

ALPHABET BEADS AND BOX

salam semua..
baru ada kehendak untuk 'update' blog..
hamboiiiiii berkehendak sungguh...hehehe
sebenarnya bukan hapa...
bz + tension + MALAS = heibatnya kamoo!!!!!
ok lah nak bagitau ada jual alphabet beads ni..
sebenarnya terlebih borong...
ada yg mintak carikan manik ni lepas saya upload manik2 saya
tempohari.. jadi ada lebih so nak jual lah..
1 pek 50 gram...lebih kurang 360 hingga 370 biji manik
saya jual rm 25 sahaja with postage
sila ambil perhatian yer...setiap huruf adalah tidak sama banyak
mmg saya dapat dari pembekal pun sudah d timbang dan d pek siap2...