30 Mei 2014

Canvas tote-bag

assalammualaikum 

hasil jahitan minngu lepas


10 pc 'canvas tote bag'
rasanya tempahan yg ke 3 atau 4 kali dah..
terima kasih atas kepercayaan yg dberikan



beg ini bersaiz 15 inch x 15 inch
berminat boleh buat tempah atau sebarang pertanyaan boleh email saya

myhomesweethomeshop@gmail.com
watapps : 012 258 3356
 

19 Mei 2014

Teddy Bear - Kelas di Karysma Store

Assalammualaikum..

semalam mengajar...hehehe
dekat kelas anjuran Karysma Store..

ajar jahit teddy bear..
5 org pelajar jer..asal yg daftar kata admin ada 8 org..
tapi 'last minute' x dapat hadir..

dapat jugak 'target' 3 jam siap..
lebih 1/2 jam lah..hehhe apa pun syabas..
harap korang dpt ingt
'step by step' cara jahit tu yer..



ni salah sorg punya hasil yg dpt siap dgn cepat dan kemas
harap korang halalkan mana yg terkurang terlebih dalam kelas semlm yer..

kalo berminat  nak tempah dgn dia pun boleh 
terus ker fb : senget handmade atau blog dia...

sebarang pertanyaan boleh email saya ....
myhomesweethomeshop@gmail.com
 

14 Mei 2014

Tali beg..nylon

hai
semalam cuti hari wesak..
dpt la keluar mencari bahan2 yg dah kehabisan
dalam bilik jahit ajaib aku tu..ajaib sangattttt!

ni baru dpt beli tali beg 'nylon'
betui ker tidok ntah material dia nylon..
belasah jer..baru dpt beli 1 roll terus..
lega lah lepas ni x yah nak pening pala kerja tergendala sebab kehabisan
stok tali ni..

kepada yg tertunggu2 beg diaorg siap tu
sabo yer..stok tali dah ada..

pada yg nak order beg tu masih boleh sebenarnya cuma
x boleh la order hari ni..2 hari lagi dah siap..sebab order masih penuh..

mana yg mintak nombor telepon tu gunakan lah sebaiknya yer..
jgn lah watapps kul 2 -3 pagi..x jawap kalu kamoo msg bertalu2...maaf yer..
pagi pon boleh watapp cuma saya dari pukul 8.30 am to 6.00pm kerja pejabat..
adakala boleh reply cepat adakala...tggu lapang baru leh jawap...maaf yer semua..bukan tak nak jawap
tapi lambat sikit...
 

nak ' let go '........

assalammualaikum.. 

 berminat boleh email saya..

saiz -lebih kurang
16 x 15 inch x 2 inch tapak

dalam ada lapisan kain cotton.
berminat boleh email saya..

myhomesweethomeshop@gmail.com
whatapps : 012 258 3356
(jgn la tgh mlm sgt nak msg yer..kalo email x per..hehhehe)