27 Mei 2010

Besday En.Suomi

Selamat Ulang Tahun jugk buat suomi tersayang..
jgn selalu sgt curi2 baca blog wife sendri..hehehhe
tinggalkan lah jejak sekali sekala..awww...
sempena ulang tahun ni
wife abg nak ucap...
semoga apa yg abg buat terlaksana dgn jayanyer..
aminnnnn....

BLOG 1 tahun

alamak dah terlepas tarikh 1 tahun ini blog..
cepatnyer masa berlalu
x sedar pun dah jangkau 1 thn..
selamat ulang tahun utk blog sendri...
byk jugak benda baru yg boleh dpt dr
terjebak ber'blogging' ni..
ilmu...duit...hobi baru..teman baru..
mcm2 ada..

26 Mei 2010

tempahan brooch

minggu yg melemaskan
ntah ..x tahu nak terangkan keadaan diri sekrg..
btw sempat siapkan beberapa jenis brooch
tempahan a.k.a stock utk mmber





yg berminat boleh email saya...)

16 Mei 2010

Tempahan utk Hari Guru

wah...lamanyer x update(ceh! budget mcm ramai la tunggu ko nyer blog update)
sedikit bz menyiapkan tempahan
brooch utk hari guru
bukan guru yg tempah
mak2 budak yg tempah tuk cikgi2 anak2 mereka.

oppss...ni bukan tempahan...tp peneman haku
waktu nak menyiapkan tempahan...
tp kekadang kalau dia geram dia akan bawak
lari haku punyer barag2...

7 Mei 2010

Panggilan Kecemasan 3 pagi

pagi tadi haku terima panggilan
dr kakak d kg...mngatakan mak sakit balik...
agak teruk...meracau...
ntah apa yg 'org itu'
mahukan dr mak haku...
terpaksa balik segera...kalau x dak aral mlm ni gerak
balik @ mungkin subuh esok..
x bleh tergesa2..x bleh memandu dlm keadaan tertekan
harap semua ok...

Beg yg lepas..

2 minggu lepas adalah minggu yg
kelam kabut..tekanan...sedeyyyy...pilu.
umakaiii banyk tul perasaan.
ntah rasa nak marah pun hada..
bercampur baur..
ini utk anak c farahani a.k.a along
ni utk c angah a.k.a Nur adneen
kedua2nyer anak mmber sekampung haku.
haku bagi free sbb mmber lama ni banyak tolong
memasarkan barg2 kraft haku kat opis dia..
so..sebagai mmbalas jasa dia aku buat la tuk anak2 dia
dia pun x byak berkira ngn haku
so org berbudi kita berbahasa la...


sesiapa berminat boleh email saya