8 April 2010

Cerita minggu lepas

minggu lepas adalah minggu paling sibuk n penat
tp sedikit berbaloi...mula2 kene bawak mak g UMSC
pasal rutin 'check-up' sel2 kanser dia..
diam x diam dah 6 tahun dia berulang kat situ
lepas dah hantar mak balik sumer sbb 3 hr diorg kat sini...
terus habiskan tempahan tuk mmber haku...diorg nak
brooch...adalah dekat 40 biji gak haku pintal..melecet jari
lepas tu...en suami plak buat2 kejutan...dia rajin menemani
haku g beli barang2 kraft...selalunyer kalau haku masuk kedai mcm gitu dia hanyer offer
tuk tunggu haku kat luar kedai jerk..tp ini hari bukan setakat teman jerk..
siap bayarkan a.k.a
belanjer wife dia ni...haku adalah senyum memanjang
(tp dlm pala otak ni dok pikir jer..apa muslihat ni..ermmm tgk haku ni..selalu pikir yg bukan2..ni yg buat diri sendri sengsara memikir... terima jer dah la..)
dia siap cari kan kedai barang kraft tuk haku..kat pj x salah haku beli barag buat beg ni
sbb haku merungut payah benor nak beli/cari
butang magnet tu...so dia usahakan...
yg kat atas tu separuh beli ngan kak zila kassim
tp biasa la kalau nak kejar kak zila tuh...payah...bz sgt dia..
kain cotton tuk buat beg ni pun dia bayarkan...
kalau haku tau awal2 dia nak bayarkan mau haku beli sumer corak yg hada tuh..hik hik hik


tp yg paling best dia belikan/bayar box2 oren kuning ni...
dia beli dari akak haku...
box ni keluaran AVON...
akak haku adalah dealer Avon..cute kan...
teratur sikit la barang haku..
last sekali dia hajak haku g JJ ...rupa2nyer dia nak beli 2 pasang kasut
sokan nihhhh....dia kata dia nak bersokan kembali..nak main bola..
out-door & in-dooor
wah...bior betik laki haku ni..manyak duit dia...
siasat punyer siasat...dia sorokkan duit BONUS dia...
patut la haku mintak sumer dapat...meroyan haku...dia dah siap2 potong
bonus yg dia nak kasi haku dgn barg2 di atas!!!!
(adegan seterusnyer x dpt di siarkan..ganas)

1 ulasan:

  1. terbaikkk la abg aziz..
    ahahahahahahahhaha sorok emnyorok amalan mulia..

    BalasPadam