30 Disember 2010

Anniversary Ke-6

carian google

25hb aritu adalah hari Christmas..
dan juga adalah ulangtahun perkahwinan kami yg ke 6...
fuhhh...cepatnyer masa berlalu..
dah 6 tahun bersama en.suami...
tahun ni kami x berkesempatan nak rancang utk
bercuti kemana setelah bermacam2 dugaan tiba...

last sekali en.suami buat kejutan dgn
belanja wife dia ni g tgk boleh piala AFF kat 
stadium bukit jalil...

tp dari semi-final lawan vietnam lagi haku dok meroyan
ajak dia g tgk...tp x dapt2..
lagipun lama dah x g tgk live kat stadium...
kitaorg masuk lepas maghrib...pergh...sudah full..cari punya cari dpt seat
belakang gol..jadi la..janji dpt duduk..
best gila masa nyanyi lagu negaraku tuh..
rasa macam dah lama x nyanyi lagu tuh..
meremang2 bulu roma ahkak....hahahha
tp mmg bergema la stadium tuh

tp bak kata en.suami sbb gol yg banyak tu la
buat dia lagi suka tgk live tuh...
ok gak la cara skuad m'sia tuh main...

thanks en.suami ...lenkali pegi lagi erk..

2 ulasan:

  1. slmt ulangtahun kawin.. smoga kekal bahagia hga akhr hayat

    BalasPadam
  2. happy anniversary ke6 buat anna dan suami..
    muga bahagia hingga akhir hayat..

    amin

    BalasPadam