20 Disember 2012

tote beg kosong..kosong...

assalammualaikum semua..

hari ni dpt ruang sikit nak ber'blog' semula..
ni hasil rempitan hujung minggu hari tu..
rasa mcm dah lama x panas kan mesin jahit tuh..

mesti dia pun terkejut tetiba jer tuan dia yg super "M" ni
bawak dia keluar dari kotak hahahha..


 sebenar nya haritu ada seseorg oder 4 tote beg kosong jer..
sepatotnya guna heavy cotton..tp x dak stok plak
rembat jer kain canvas ni..

 rasa ketebalan sama sahaja..cuma ada bintik2 sikit kain nya..
tapi bila siap beg jadi kemas jer..
ni kain lapik dalam beg tersebut..

order 4 tote beg dan 4 pencil box..sama kaler..
sekian..harap2 lepas ni semangat nak menjahit tu dtg
dgn jayanya...:)

10 ulasan:

  1. hi...yang ni rm 8...tapi dah habis ..

    BalasPadam
  2. hai , akak da tak buat ke beg ni ? kalau nak request blh x ? hihi

    BalasPadam
  3. hi...email kat saya yer detail2 ...
    myhomesweethomeshop@gmail.com

    BalasPadam
  4. ade jual bag canvas kosong x?nak lukis doodle atas tu?

    BalasPadam
  5. anis jasmin...masih ada..sila email saya
    myhomesweethomeshop@gmail.com

    BalasPadam
  6. Hai..saya ni beli plain tote bag..borong.ade lagi tak? Macam mana saya nak contact and make order?

    BalasPadam
    Balasan
    1. sila email saya d myhomesweethomeshop@gmail.com

      Padam
  7. sis..xd whtsapp ka?wechat?insta?

    BalasPadam
    Balasan
    1. email saya...
      myhomesweethomeshop@gmail.com

      Padam