18 Februari 2013

wave bag

assalammualaikum.. 
mesin jahit tepi dah dapat semalam...
hasil belian secara kutu..hehehhe
beli dgan kak zilakassim

sebenarnya awal bulan januari aritu dah sampai giliran aku..
tapi tidak berkesempatan nak ambil dari kak zila..
kebetulan semalam kak zila ada buat kelas dekat area ampang
so aku pegi amik kat kelas dia..

 ini rupanya (gambar dari:google)
gambar sendiri belom sempat nak amik hehhe..
smlm masa kak zila ajar guna..mcm best..
bagi aku la yg guna kadang2 / secara kecil-kecilan..hahahha
kalau ikutkan yg industri tu la yg best...laju sampai tidak terkawal tu lah..hahha
(teringat masa pakai kat kelas 'seatea creative-bangi'...terbabas memanjang..tgk kat kedai jahit mcm senang jer..hehehhe)

dalam kelas smlm ramai yg tgh belajar cara2 nak guna
mesin sulam..(terliur jugekkk la)...tp ongkos x cukup..
tgk masa terluang pun banyak jadi terus sertai kelas
jahit 'wave bag' ni...cute takk...heheh

so sapa berminat boleh la email;

myhomesweethomeshop@gmail.com

boleh juga ke kedai comel saya.......

myhomesweethomeshop.blogspot.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan