8 Mei 2013

ALPHABET BEADS AND BOX

salam semua..
baru ada kehendak untuk 'update' blog..
hamboiiiiii berkehendak sungguh...hehehe
sebenarnya bukan hapa...
bz + tension + MALAS = heibatnya kamoo!!!!!
ok lah nak bagitau ada jual alphabet beads ni..
sebenarnya terlebih borong...
ada yg mintak carikan manik ni lepas saya upload manik2 saya
tempohari.. jadi ada lebih so nak jual lah..
1 pek 50 gram...lebih kurang 360 hingga 370 biji manik
saya jual rm 25 sahaja with postage
sila ambil perhatian yer...setiap huruf adalah tidak sama banyak
mmg saya dapat dari pembekal pun sudah d timbang dan d pek siap2...

setakat ini hanya ada 4 jenis kumpulan warna seperti dalam gambar tu
biasa ada 6 jenis..termasuk hitam putih..
berminat sila email saya..sila nyatakan kod sekali yer..

myhomesweethomeshop@gmail.com

okeh yang ini pula manik yang sama berserta box..
dari A hingga Z...2 box..harga adalah...
 
rm 55 termasuk postage
100 gram ada lebih kurang 720 biji manik..
 
warna adalah sama kumpulan warna di atas juga..
jumlah huruf juga adalah tidak sama banyak....



jika berminat boleh email saya seperti biasa...
jangan lupa untuk ke kedai comel saya jugak..

myhomesweethomeshop.blogspot.com

beads yang berkotak ni hanya ada 2 set kat simpanan saya..
jika habis dan masih ada permintaan saya boleh orderkan untuk kamo
semua..tapi memerlukan masa yg panjang lah..

siapa yg berminat dgn set beads with box ni akan dapat hadiah
percuma dari saya...bukan dari pembekal yer...hadiahnya adalah..
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tadaaaaaa.....butang yang comel ini...

2 ulasan:

  1. masi lagi ada jual ni? -chell, dari sabah

    BalasPadam