8 Februari 2010

Akhirnyerr...

ehemmm...masa yg d nntikan sampai gak....sepatutnyer
giliran haku adalah awal bln depan..sbb turn kak zainab bulan ni...
tp dia bermurah hati nak bg haku dulu
atas sbb2 yg ttentu..
...bagai org mngantuk d sorong bantal
haku setuju terus...hehehhhe
so ari sabtu lepas kak zila dtg la hantar ke rumah haku mesin ni...
kebetulan incheq suami x dtg d rumah krn ada kelas...
bila dia balik siap perli haku lagi.."senyum sampai ke telinga no..."
ahaksss....
kak zila ajar buat clucth ni kat haku..sesambil tunjuk penggunaan mesin la...
ermmm..setakat ni best gak mesin ni..kene la ngan regenyer...
sesiapa yg berminat nak beli secara kutu
boleh g blog kak zila...group kutu yg ke-2 dah buka...
nak beli cash pon lagi boleh...
lepas jer kak zila balik....aku cari kain yg lama2 tu..
terus cuba buat sendri...ni lah hasilnyer...
acara jahit-menjahit ni bukannyer selalu
teknikal mmg 'kelaut'
kata kak zila la...haku masih lemah lg..
sampai 2 haku cuba buat...
cuba tukar kain yg sebelah dlm
serta tambah poket kecik kt dlm...
selalu tertanyer mcmana la nak jahit beg ni..
bila dah dpt...senang jer..hehehe
thank to kak zila...
walaupun dia bz...sempat gak dia dtg umah haku
hantar n ajar jahit sekali...niat d hati nak bergambr bersama...
tp x sempat ramai sgtt org dok kejar dia...
fofular uuuu...

5 ulasan:

  1. salam n tahniah ana dah dapat mesin baru tu,teringin gak tapi x tau bila dapat,lps ni makin maju la buisnes anna,pape pun sy sokong dari jauh je la...

    BalasPadam
  2. alaaaaa jeles nye.. ajar sy menjahit kak... uhuhuhuhhu mcm best la plak menjahit..
    dulu x minat....

    BalasPadam
  3. boleh..jom..ewah..mcm la ahkak ni terer..

    BalasPadam