16 Disember 2011

salam...hurmm diam x diam dah masuk
bulan penghujung utk tahun 2011 ni..
dah hampir setahun jugak aku kat opis baru ni..
baru?...lokasi opis jer baru...
makhluk2 dlm tu still yg lama2 lagi
perjalanan nak ke opis tetiap pagi mmg menyejukkan mata dan hati
dgn pandangan bukit yg ada mmbuat mood nak pegi keje
okeh jer..traffic pun x ada jem...lancar jer
sampai opis pun awal..
x mcm suasana perjalan ke tmpt keje lama dulu
asyik la mengadap hutan batu dan jugak gelagak manusia2
yg sama2 bgegas nak ke tmpt keje
TAPI...hurmm ada tapinya
bila masuk jer opis rasa mood nak keje hilang
dek kerana sesetengah staff yg ntah
apa yg diorg cuba nak tunjuk..kuasa ker...
ker nak tunjukkan kelakuan sebenar ker,,
hurmmm sedey la tgk org2 begini..membuatkan org lain hilang mood nak keje
dulu kelakuan sikit punya ayu,baik rupa2nya itu hanyalah
topeng semata2...ada wajah lain yg terserokkk..nauzubillah...

psssstttt : terima kasih lah dgn apa  yg kamoo buat tu...hanya Allah sahaja yg mampu balas...

1 ulasan:

  1. nk bterima kasih pd org itu jgak ye atas sgala2nya... hanya Allah swt yg mampu MEMBALASNYA niat SUCI nya itu.. :(

    BalasPadam