8 April 2013

Alphabet Button....'update' huruf yang masih ada..


 
 Assalammualaikum..
 sekadar nak 'update' huruf2 yg masih ada
dalam simpanan...sbb ramai yg order tp ada huruf yg dah
habis stok..maaf yer buat masa ni saya tidak dapat nak amik
stok baru atas sbb tertentu...
 ni jer huruf yg tinggal..kotak2 di atas adalah mengikut susunan abjad dan nombor
A hingga Z dan 0 hingga 9
 mana tempat yg kosong tu mmg huruf dah tidak ada dalam stok lah..
 yang di atas ni pula...manik2 kecik huruf jugak..
belom pernah jual lagi..hanya untuk simpanan sendiri..
tp rasa mcm nak 'let go' jugak..sbb jarang sekali guna..tp sayang plak..
(byk sangat tapi..kan..hati berbelah bagi...)kui kui kui....








4 ulasan:

  1. ada jual yang kristal tu tak?

    BalasPadam
  2. hi awak..maaf lambat sgt nak jawab msg awak..

    jika berminat dgn manik tu sila ker

    myhomesweethomeshop.blogspot.com

    BalasPadam
  3. nak tanya,, kt mane nak beli aplhabet beads tu yea (huruf yg kecik tu),, klu ade yg boleh beli certain2 huruf tu ke,,

    BalasPadam
    Balasan
    1. hi...boleh...sila email saya di
      myhomesweethomeshop@gamil.com..

      Padam