2 April 2013

TOTE BAG KOSONG...(tapi berwarna-warni..hehehhe)

Assalammualaikum..
sorry...tak tahu nak letak tajuk mcmana dah...
tajuk besarnya 'TOTE BAG' lah..
tempahan yang perlu siap untuk minggu ni..
dalam kepala runsing takut-takut mesin
buat hal...yer lah banyak kot sekali jalan....
sekali haku plak yang demam nak menyiapkan
beg2 ni..heheheh
comel tak mesin jahit tepi saya..
selalu buat beg tak berjahit tepi pun bahagian dalam ni..
sejak dua menjak ada mesin comel ni
semua haku pulun jahit tepi..gila seronok ada mesin comel ni..
okehss...
siap pusingan pertama..
kebas jugak la kaki menekan pedal mesin..
seperti biasa yg berminat boleh jenguk kedai shomel haku..


my home sweet home shop


 

8 ulasan:

  1. salam...ade jual lagi bag tote kosong?harge berape ye?thanks :)

    BalasPadam
  2. BOLEH EMAIL UTK SEBARANG PERTANYAAN..

    myhomesweethomeshop@gmail.com..tq

    BalasPadam
  3. Hye . Assalamualaikum .. nk tanye , hrga utk belian borong . Utk plain tote bag : )
    Tenkiu ..
    0122478029 - Syikin

    BalasPadam
  4. hai,boleh saya dapatkan 3 tote bag plain,boleh tahu harga? 0132924117. tolong sms segera,tq

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum..?
    email me price minimum order utk tote bag kosong pelbagai kaler dan size di "kymresources@gmail.com". tq

    BalasPadam
  6. boleh sy thu harga tote bag stiap stu?
    number what's app : 01125478313

    BalasPadam
  7. boleh sy thu harga setiap stu tote bag?
    what's app number :01125478313

    BalasPadam