13 November 2009

Bling-bling 1....

baju2 ni sebenarnyer dah lama gak la dlm simpanan haku..buntu x dak idea nak wat camna..nak2 lagi kebaya berbutang timbul ni..poning palo memikirkan nyer..

dah dekat 2 minggu baru ada idea..tu pun haku rasa mesti dah hada yg buat design ni..mula2 haku cuba buat design yg akan nampak manik haku seperti brooch kat kebaya ni..mmmm..x menjadi sebab bila siap dia senget sebelah lepas tu langgar cangkuk butang tu...
terpaksa buka balik...last2 haku buat menjalar d kedua2 belah baju...sebenarnyer haku bimbang nak buat design ni..nak imbangkan design kiri kanan ni..mesti akan nampak besar sebelah ker..termenjalar sebelah ker..tp adat la kan handmade..bukan pakai mesin yer dak...
hujung tagn sajer haku buat bunga tu separuh.ni pun penat gak..sakit mato..benda2 haluskan..sok haku update yg lagi 3 helai tu..dah dekat cuti sekolah ni..ramai yg nak kawen..ramai lak yg nak hantar..ada yg nak hantar..call tanyer ada kosong ker...tp bajunyer blom siap jahit lagi..apa punyer turrrrr...kasi siap la dulu...ada rezeki ada la...

nak g kenduri kene bling2 jugak lor...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan