11 November 2009

Kelas kolar kemeja,cuff & pleket

Ahad lepas haku hadiri kelas jahitan kolar kemeja lengan panjang..belajar part2 tertentu sahaja..kolar & stand kolar,cuff & pleket...cantuman n lubang butang balik buat sendri..kain pun berskala kecik jer..utk contoh shaja.

ok jugak la..setakat ni blom jumpa lagi kelas2 belajar part2 sahaja..dah 2 jenis part haku belajar kolar baju melayu n kemeja ni..2 kelas lagi tertinggal sbb bulan pose..haku mmg x sempat kalau bln poser..yg tertinggal tu kelas part yg best jugak..seluar bju melayu...cara2 nak pasang pinggang n poket sisi..lagi satu pinggang baju kurung..getah + kain keras...selain kelas part2..dekat Koleksi Ain Kasih ni ada kelas jahitan full/part time jugak..harga pun menarik..suasana tempat belajar pun selesa...cikgu yg mngajar pun best..kelas x boring..sbb pn.Ain tu x garang pun heheheh...banyak jugak ilmu yg @ tips yg dia bagi kat kita..
lepas balik dr kelas aritu...selain beli kain tuk tudung D.I.Y tu haku beli kain utk cuba buat kemeja utk my hubby..kemeja kain jalur2 tu..harap2 jadi..kain cotton yg lain tu tuk anak buah haku yg sorang tu...ingt nak cuba buat blouse n kebaya tuk dia....dia mmg suka pakai baju kurung..

saper yg berminat nk blajar ngan Ain Kasih..klik sini ... nanti akan ada kelas 'one to one'..kat area pj..best wooo kalau 'one to one'....yg paling best 'Boleh request apa sahaja yg hendak belajar :)'..kata pn.Ain la...haku ingat nak belajar part2 yg terlepas tu..tp kene confirm awal sbb d pj tu umah pn.Ain..kalau d kelas dia pun boleh..


Tiada ulasan:

Catat Ulasan