10 Oktober 2010

ProDuK SAFI RANIA GoLd

rasanyer semua org dah tau kot ttg produk ni..
ni produk yg ntah ke berapa kalinyer..aku cuba
sbb muka haku adalah very the sensitip.
kalau salah guna muka bukan mngelupas jerk..
siap pakej gatal..

mula2 guna mmg takuit2 la...mula2 guna pencuci
sebelom ni yg paling serasi ngan muka haku adalah..clean n clear tuh
siap ada mmber tegur

eh umur dah canggini pun pakai clean n clear lg ker..

hampeh...kulit haku aku tau la..
last2 dah dekat 2 bulan guna safi rania nih...
ermmm best sgt...
sbb musabat haku nak boh dlm blog bukan hapa..
sbb...en.suami yg tegur kulit haku..

eh muka na nampak cerah sikit la skrg..
uiii kombang kuncup hidung...sbenarnyer haku sendri pun
x perasan akan perubahan tuh..cuma perasan liang2 pori muka tuh dah makin x nampak la..

tp mmg betui pun haku dah dpt balik tone warna kulit yg sekata..
berpuas hati sgttt ngan kamoo safi rania..

skrg hanya pakai tuk yg siang jer..mlm haku sajer x pakai nak bagi kulit muka haku rehat
sikit...yer lah siang pun bukan pakai 1/2 hari jerk..
balik keje sampai umah dlm 8mlm..
so bagi la dia rehat sket..
ini la budak yg tegur kulit wife dia..)

so sapa2 yg masih tercari2 tuh..moh kita cuba safia rania..


3 ulasan:

  1. kak ..
    makin comell ..
    mcm mne effect die bile first kak gune safi rania ?? ..
    lgpom ..saye rse nk gune safi rania jgak ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. HYE...
      effect x dak sgt la dik..cuma mula2 berpeluh jugak ..lama2 serasi..
      akak ada masalah liang roma besa kat muka ni..produk lain dah byk cuba x lekat pun..

      tp safi ni okeh l
      plak..tu yg pakai sampai sekargn...

      Padam
  2. baru nk cuba dah beli tapi tak berani nk guna kekke....sebb sebelum nie hangat2 tahi ayam jek kalau beli pakai sekali dua dah tka guna rugi2 tgh dok pk2 nk guna tak nk ermmmm

    BalasPadam