15 September 2014

Teddy Bear - Kelas di Karysma Store 2

Assalammualaikum..

semalam mengajar di Karysma Store lagi..
yg ke-2 kalinya..terima kasih pada pihak
Karysma Store yg masih sudi mengundang saya..

 semalam diadakan khas sempena cuti sekolah.
terkejut!! sebab ramai yang hadir..ada yang hadir bersama-sama
family...tak rugi...malah beruntung lagi ada
harga murah termasuk bahan..


 mana yg datang bersam keluarga tu dapat mengeratkan
hubungan mereka...tgk abang kat atas ni...datang bawak 3 org anak dara dia..
comel jer aku tgk ayah sama-sama buat...




siapa yg berminat nak sertai anjuran Karysma Store ni selalulah tgk 
jadual kelas dekat page Karysma ni..
jika nak saya ajar secara personal..boleh hubungi saya..
myhomesweethomeshop@gamil.com
012 258 3356
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan