17 September 2009

Last punyer tempahan..permintaan kakak

ini last punyer tempahan jahit manik yg terima n dah siap.Ala tempahan dr kakak kesayangan haku..ni baju tuk anak dara dia yg sorang tu..anak dara sorang dlm semua anak buah yg haku ada...yg lain sumer askar wataniah..hahaha..
baju ni beli siap kat Wisma Yakin..so kosong jer akak haku mintak haku kasi bubuh manik sikit.Ini manik haku belajar dr cikgu kelas KEMAS dulu2..dia panggil kerang..Kalau dlm internet panggil 'pyramid"...
ini baju bintik2 ni haku jahitkan tuk anak dara tu..jahitan yg ntah berapa kali cuba sejak dia kecik lagi.haku rasa yg ni paling kemas haku dpt jahit..anak dara ni mmg suka kaler pink sahaja..pengaruh ummi dia..hehehhe
ini plak baju akak haku..x tau nak kasi design hapa sbb baju tu pun dah hada sulam..
sib baik dia nak dkt tgn jer..so dlm 2 hari dah siap..kalu masuk leher mau seminggu..x penuh lagi ni..ingat nak tambah sikit lagi nampak kosong jer..

x per lagipun dia pun sama tahun ni raya umah mentua dulu di kl ni..so leh jumpa lagi..masa zaman sekolah dia lah kakak yg paling rapat ngan haku..penah 1 masa dia kene sekolah luar dr kg halaman..haku jadi rindu x keruan..masa abah nak hantar dia pun haku x mau tgk..sbb sedih sgt..hahaha...nyah haku sayang kamu...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan