8 September 2009

Siap Semua..lega

alhamdulillah...sumer tempahan siap pada tarikh yg d'jadualkan...tempahan ni dtg dr mmber2 lama,mmber kakak,dr mak haku..hehehe sori mak lambat sikit...dr mmber atas mmber pun hada...
sumer ni dr kristal swarovski..
ini batu china
selain tu ada special gift tuk ahli keluarga n teman yg d'ingati..brooch teratai ni..ada batu lebih kasi habis..kalo x rugi lak..beli mahal..dah la mahal kene borong lak tu..beli sebiji dua x d'layan lak..so ada lebih hadiah tuk yg d'ingati..
tuk lebih best haku bagi 'brooch anak'..jadi la sepasang...nak bg satu tu rasa mcm x lengkap..jadi mlm 2 hari lepas haku g rewang jln TAR..lepas terawih ngan mak mentua..dlm kul 12.00am mcm tu la sampai kul 2.00am..dah x larat dah..nasib baik waktu dah nak sampai kat kete tu kl d landa angin yg agak kuat..dgn tetiba jer..lepas tu hujan..
dah siap packing
esoknyer dlm kul 5.00pm pegi lagi jln TAR tu..berbuka poser ala kadar jer..lepas solat jalan lagi sampai sogo n pertama baru balik..dah balik umah baru suami ngadu sakit kaki..hehehe..dah lama x jalan2 mcm tu..sejak H1N1 tu..jarang dia hajak haku jln mcm ni..paling kuat pun bazar depan umah ni...uhuhhu..sbb dia belanja..kalu haku yg belanja dia bawak jauh sikit..hampeh

sebahgian glg tempahan yg sempat haku snap gambo..yg lain sama jer cuma lain kaler..
jam tempahan anak jiran haku....jam teratai kat bawah ni tuan nyer penah tempah satu set gelang,rantai,subang n cicin dgn kaler yg sama...best berjual beli ngan akak ni..senang citer..bayar senang..pilih kaler senang..x bayak cerewet la..kalu 10 org mcm ni senang biz haku..

gelang ni paling banyak dpt tempahan sejak bulan 5 tuari lg...cuti sekolah org nak g umah org kenduri la katakan...
ni gelang mmber atas mmber dr kuantan..dia ada rantai batu hijau tu tp nak jadikan gelang..so haku buat pattern ni....kalo cantik kt mata haku baru semangat nak buat..
kalu ada permintaan kaler yg cacar marba haku pun x dak feel nak buat..nak plak makcik2 pelanggan kakak haku..eeeuuu..warna org tua haku panggil..hahahha(panjang umur ko pun akan tua cikanna oiii)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan