27 Disember 2009

Jalan-jalan hujung minggu

pagi tadi bgn awal siap2 nak hantar mesin jahit yg merajuk itu ker LSN cheras untuk service...berpandukan alamat yg di beri selamat la hantar c putih kat sana...mula2 masuk kedai LSN tu..best gak..mcm2 mesin hada...geram jer....mmbuatkan haku makin x sabar ngan giliran kutu mesin ngan kak zila tu..hehehhe
haku dapat alamat dr wanita melayu.com...sesiapa yg mesin ada problemm pegi la sana...nak beli tapak ker barng2 jahitan ker mmg best...mesin yg haku nampak jenama singer n brother jer...ada satu mesin sulam abjad hanya rm1450 jer....wala.....

lepas hantar haku n hubby sarapan kat kedai mamak..lepas tu balik dah x buat hapa...baju dah basuh..lantai dah mop....emmmmm....tgk tv jer...
lepas tu haku dah makin boring...ermmm teringat balakang umah dekat ngan taman bukit jalil...so capai cam terus haku n hubby pegi sana..jalan kaki jer...dekat sangat....ramai gak org...org cina yg ramai jongging 1 family....
haku n hubby sibuk bgambo jer..heehehhe..masih sama mcm dulu lagi..haku larat g separuh jalan jer...best g sini sbb ada taman mini negara poland..indonesia...malaysia...jepun...england..peru...thailand dan iran...lepas tu balik..lagipun dah hampir senja...

2 ulasan:

  1. ooo gini rupe nye... bile la nk g lak ni... aiiyooo

    BalasPadam
  2. jemput cik bedah..lagi2 u ada camera besh giler tu..hehhehe

    BalasPadam