18 Julai 2009

BUKU JAHITAN...

Tadaaaaa.....buku2 ni beli dgn Kak Zila Kasim....x sabar punyer pasal...haku mintak nak amik by hand jer..malas nak tunggu pos...lagi pun aku x suka cara bdk pos tu kalo ketuk pintu umah ..mcm nak pecah...(alasan jer tu)

dlm CUCITO ni ada design baju kanak2 + dewasa..menarik siap ada pola sekali..walau lain bahasa tp gambarajah yg di sertakan mudah nak paham...

COTTON FRIEND...pun sama tp ada sedikit pola nak buat beg....ada sample kain sikit...eee bestnyer

ni plak pola2 baju remaja..blouse mcm tu la...sumer menarik..sumer ni kak zila kata dr MPH..jenuh dah haku cari d MPH..Kinokuniya pun aku dah redah..x jumpa2...
dah tau ni senang nak cari sendri..baru puas hati...tp suami haku jeling jer...mesti dia nak kata.."asyik beli buku jer...cuba buat blom lagi".....ntah la...
dulu aku suka pegi kedai cenderahati..mcm living cabin ker..x beli pun x per..just dok tgk jer..masa becinta suami haku sanggup la ekori buntut haku..dah kawin dia leh ikut tp tunggu kat luar aku sensorg jer masuk...hahaha..kekadang haku merungut jugk..

1 ulasan:

  1. Salam.. Saya Azza. Best nyer buku ni..Ada stok lagi x? ni Kluaran baru ek? berapa ek kos 3 buku ni? Kalo ok sya pun nk bli gak.. KAk Zila still ada stok x? Tolong ye Anna.. Azza minat la tgk buku2 awak ni.. 1st time tgk, sblm ni x tau pn buku ni ada.. maklum masa terhad..kalo ada masa pun sibuk memenuhi aktiviti2 yg tetiba jer ada..hehe E-mail Azza : zaza_azriey@yahoo.com. Nanti sya bg no phone

    BalasPadam