20 Julai 2009

Kelas Jahitan Blouse

ahad lepas,semlm la haku join kelas jahit blouse tgn ballon anjuran Koleksi Ain Kasih....menarik,puas hati...dr segi tempat..tenaga pengajar...student yg datang...harga...$$$$$....yg penting sekali haku paham...x sama dgn kelas2 yg penah aku join sebelom ni..betul..bukan nak burukan cikgu2 yg lepas...kita bayar mesti la kita nak yg terbaik,setimpal dgn hapa yg kita laburkan...
ni member baru Fatihah..abaikan jurang saiz badan kami...eeeuuuuu...dah macm giant jer haku...hahaha...tgk la saiz kaki dia ngan kaki haku...huhuuuuuhhu..abaikan semua hitu..


ni antara hasil keje haku...sori gambo sebelah jer..sebelah lagi blom siap cantum.....ada mcm belon ker...ada la sesikit...sebb haku guna kain cotton..kalo kain lembut cantik jer terbentuk..haku x berani nak guna kain lembut lagi..dah mahir baru aku cuba...


ni gambo 'mak iti' berbaju tgn ballon...ni la iklan yg cikgu ain buat yg mmbuat haku terjoin kelas jahit blouse ni..menarik erk..tp 'mak iti'kan pakai hapa pun cantik
ni suasa dlm kelas...lot kedai...selesa...ni gambo haku cilok dr ain.fotopages...mahap cikgu ain..nak promote jer..apa pun haku puas hati belajo kat sana...dgn ilmu yg haku dapt...mmber baru yg haku dapat...x lupa jugak pada kak azura(azmaildani.fotopages)yg banyak mmbantu haku hari tu...

3 ulasan:

  1. Salam, lawa juga cik anna buat. den buat lagi cam kembong jek..dah nampak cam ikan buntal je bila pakai...sorry yek tak tego menego masa kelas, den kalo fokus memang tak hengat kek orang

    BalasPadam
  2. anna,

    anak tanya kat mane kelas ni. cam ne nak contact ye?

    d.sapphire@yahoo.com

    BalasPadam
  3. yer la kat mane nk belajar nie..putrajaya presint brpe..

    BalasPadam